Volleybal vereniging
e-Boekhouden.nl
Inloggen

Gastenboek

36 Reacties op Gastenboek

 • De foto’s van de oliebollen toernooi staan online. veel plezier er mee.
  Meer foto’s op facebook volleybal vereniging DIOS.

 • Hallo Volleyballers,

  Willen jullie een keer op een andere wijze volleyballen. Kom dan zaterdag 12 oktober naar de open dag van de Waterwyck in Steenwijk. Tijdens deze open dag is VV Steevast van 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig met BOSSABALL. Toegang en deelname is gratis.

  Geen idee wat BOSSABALL

 • Wat een verschrikkelijke spanning. Het is bijna niet vol te houden . Nog een paar nachtjes slapen. Nou ja , slapen? Ik kan van de spanning niet slapen . Het is net als vroeger toen we op schoolreis gingen. Hoe zal het gaan met onze heren 2 in de 2e klasse. Vanavond de eerste training . 3 x in de week trainen is de beste oplossing om in de 2e klas te blijven. Vanavond in de zaal . morgen looptraining in de Krolsbergen en vrijdag krachttraining in Wolvega. Ja, ja, je moet er wat voor doen , maar dan heb je ook wat. Mannen we gaan er voor !!

  Succes en de groeten van Johannes

 • Volleybalvereniging Animo ’68 uit Assen is bezig met een actie voor de spier- en zenuwziekte ALS. Door middel van allerlei acties proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. Een van de acties betreft een veilingsite. Op deze site bieden wij allerlei zeer interessante items aan. Bijvoorbeeld shirts van vele oud-volleybal-internationals, officiële Olympische outfits van (beach-)volleyballers van dit moment, een volleybalclinic door de heren van Landstede Zwolle en verschillende kunstobjecten. We willen jullie van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op onze veilingsite en een goed bod te doen op een van de items!
  Op de website http://www.animovoorals.nl vind je zowel informatie over en achtergronden van de actie als een button voor de veiling.

 • Beste Tonco,

  Kun je het telefoonnummer van de wedstrijdsecretaris op de website zetten?
  Het nummer van miquel is0630231334.
  Dank je
  vr gr Johannes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.