Volleybal vereniging
e-Boekhouden.nl
Inloggen

Gastenboek

36 Reacties op Gastenboek

 • VC ODI, de volleybalclub uit Oost- West- en Middelbeers organiseert jaarlijks een groot, internationaal jeugdtoernooi op gras.
  In mei 2013 zal de 32e editie plaatsvinden en hiervoor zouden wij de jeugd van uw vereniging graag uitnodigen.
  Dit doen wij echter ieder jaar schriftelijk middels een brief, dus wil ik u vragen om een adres waarop we uw vereniging kunnen bereiken. Graag even een e-mail naar onderstaand adres.
  Voor meer informatie of indrukken van voorgaande edities verwijs ik u graag door naar onze website of onze facebookpagina.
  Mochten er dan toch nog vragen zijn, kunt u ons altijd bereiken via de mail.
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groeten,

  Nicole van Gestel
  Vc Odi

  E-mail: oditoernooi@vc-odi.nl
  Website: http://www.vc-odi.nl/toernooi
  Facebook: Oditournament
  Twitter: @Oditournament

 • Gisteravond jaarvergadering gehad. Iedereen was er. Het bestuur bedoel ik. Het was een goede vergadering , maar alleen jammer dat het werk van bestuur en vrijwilligers zo slecht wordt gewaardeerd. Zij die er wel waren bedankt voor jullie belangstelling en goeie vragen. Hopelijk volgend jaar beter

  vr gr Johannes

 • Beste volleyballer!

  Zin in een weekend vol volleybal en feestjes? Doe dan mee aan het DKV toernooi!

  Wat?: Het DKV toernooi!
  Waar?: In Groningen (aclo en binnenstad)
  Wanneer?: 9 en 10 juni!
  Niveau: Van recreatief (buitentoernooi) tot topniveau (binnentoernooi)

  DKV in het kort: 1200 enthousiaste volleyballers uit binnen- en buitenland, gezellige sfeer, lekker volleyballen op zaterdag en zondag. ’s avonds een biertje doen op de 2 topfeesten in de stad (vrijdag- en zaterdagavond). Kortom een mooie afsluiting van het seizoen!

  Er zijn nog plekken vrij, dus verzamel een team en schrijf je snel in op http://www.dkvtoernooi.nl zodat je dit topweekend niet hoeft te missen! De deadline om je in te schrijven is 31 mei!

  Liefs , bestuur DKV’12

 • Hallo,

  Zaterdag 12 mei wordt het jaarlijkse SVM jeugdvolleybaltoernooi in Marknesse weer gehouden. Tijdens dit toernooi zijn alle CMV-teams van harte welkom. Ook de ABC-teams van rayon niveau en uit de hoofdklasse zijn uitgenodigd.
  ’ s Morgens worden de wedstrijden van de CMV niveau 1-4 afgewerkt, ’ s middags CMV niveau 5-6 en C jeugd en ’s avonds zijn de A en B jeugd aan de beurt.
  De jeugdcoördinator van uw vereniging is op de hoogte en voor opgave van jeugdteams kunt u bij die persoon terecht.
  Voor meer informatie : http://www.svmvolleybal.nl/

  Met sportieve groet,

  Richard Koets
  SVM

 • Hallo allemaal!
  Heb je zin in een weekend vol volleybal, twee grote feesten en een boel gezelligheid? Schrijf je dan nu in voor het internationale DKV toernooi op 8,9 en 10 juni! Dit toernooi wordt georganiseerd door de drie studentenvolleybalverenigingen van Groningen: Donitas, Kroton en Veracles.

  Dit jaar vindt alweer de 29e editie plaats op de ACLO in Groningen. Er doen jaarlijks meer dan 1200 deelnemers mee afkomstig uit het heel Nederland. Maar ook het buitenland is vertegenwoordigd met teams uit Duitsland, Belgie, Engeland en de Verenigde Staten. Het niveau van DKV varieert van recreatief (buitentoernooi) tot topniveau (binnentoernooi). Je kan je inschrijven op je eigen niveau. Het is zelfs mogelijk om mee te doen in een mix team! Hartstikke leuk om het seizoen mee af te sluiten. Lijkt je dit iets? Verzamel een team en schrijf je in!

  De inschrijvingen zijn nu geopend op http://www.dkvtoernooi.nl.

  Met sportieve groet!
  DKV Bestuur 2011-2012

 • Heren 1 komt nog te kort…….,

  Woensdagavond 25 januari heeft heren 1 een oefenpot gespeeld tegen Steevast 1 uitkomend in de promotieklasse, de heren uit Steeenwijk waren niet compleet evenals de Dios mannen, hierdoor konden de reserves an de bak en verschillende posities gespeeld worden, voor beide teams een leerzame avond, onder leiding van scheids Johannes werd het 20-25/22-25/20-25/18-25/17-25, het Imec-team zal met deze les verder gaan bouwen om de doelstelling te halen, aanstaande dinsdag spelen de mannen thuus in Dalzicht om 21:30 uur tegen N.V.C uit Nijeveen.

  Groete,
  Heren 1

 • Hallo,

  aanstaande dinsdag speelt heren 1 thuis de eerste wedstrijd van 2012 de start van de tweede helft van het seizoen, om 20:15 uur zal het Imec- team aantreden tegen Rouveen 2 .

  see you,
  Heren 1

 • Allemaal een hèèèèl gelukkig 2012 en dat we een heèèèl mooi volleybaljaar krijgen. Met hèèèèl veel plezier en hèèèèl veel sportieve hoogtepunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.