Volleybal vereniging
e-Boekhouden.nl
Inloggen

Start van het nieuwe seizoen 2012-2013

Na een aantal weken rust staat de START van het volleybalseizoen 2012-2013 op het programma. Vanaf volgende week beginnen alle trainingen weer en kunnen we ons opmaken voor wederom een prachtig volleybal seizoen. Op de achtergrond zijn er allemaal mensen druk bezig geweest om de laatste zaken te regelen, maar nu gaan we dan toch echt van START.

Ondanks alle goede voornemens voor het nieuwe seizoen zijn er toch nog een aantal obstakels te nemen. Zo is de JC nog druk op zoek naar jeugdtrainers, zie ook eerdere berichten. Dus als er nog enthousiaste volleyballers zijn die de club willen helpen is dit wel een hele goede manier. De jeugd heeft de toekomst en verdiend dan ook onze volledige zorg en aandacht. Natuurlijk worden potentiële trainers  bijgestaan en geholpen om zo op een leuke, andere manier met het spelletje bezig te zijn. Ook de TC is nog op zoek naar trainers. Dit geld voor drie teams waaronder ons super dames 1!

 

Voor de senioren gelden de volgende tijden
Maandag
19.30 – 21.00    –    Heren 2
19.30 – 21.00    –    Heren 3

21.00 – 22.30    –    Heren 4
21.00 – 22.30    –    Dames 2

Woensdag
20.00 – 22.00    –    Dames 1
20.00 – 22.00    –    Heren 1

Zoals eerder gezegd zijn we nog druk op zoek naar trainers. Naast het zoeken van trainers zal binnenkort ook de teamindeling op de website worden geplaatst. Dit jaar willen we zo snel mogelijk alle teams op de foto hebben zodat onze tegenstander geïmponeerd kan worden door ons atletische en afgetrainde top teams.

Onze penningmeesters zijn ondertussen nog druk bezig om alle cijfers in orde te maken van het vorige seizoen. Uit deze cijfers blijken er toch nog een groot aantal leden zijn die nog niet bij zijn met de betaling van hun contributie. Aan deze leden dan ook het verzoek om dit met spoed in orde te maken zodat we het nieuwe seizoen met een goede start kunnen beginnen!

1 Reactie op Start van het nieuwe seizoen 2012-2013

 • Hallo.

  Mijn naam is Indiana Guzman, ik ben net verhuisd in Almelo en wil heel graag hier gaan volleyballen. Ik heb jaren geleden op volleybal gezeten en mis het ontzettend.

  Graag zou ik een keer mee willen doen met de training of een training willen zien.

  Ik zie uit naar u reactie

  Mvg
  Indiana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.