DIOS H1 verliest met 2-1

Op dinsdag 2 november mocht IMEC/DIOS in Hasselt uit spelen tegen Pegasus. De eerste set begon zowel Pegasus als IMEC/DIOS met veel opslag fouten. Pas na een 10-tal punten was de serve aan beide kanten een stuk beter en werd er bij vlagen mooi volleybal getoond. De eerste set ging redelijk gelijk op. In het eind van de eerste set is Richard Nijholt gewisseld voor Erwin van Dijk en met deze wissel wist IMEC/DIOS toch aan het langste eind te trekken. De eerste set werd gewonnen met 24-26. Met de eerste set op zak is IMEC/DIOS de tweede set begonnen met de eindopstelling van de eerste set. Helaas had Pegasus zowel de aanval, maar zeker ook de pass beter voor elkaar als IMEC/DIOS. De mannen van IMEC/DIOS kregen geen grip op de wedstrijd en moesten ondanks mooie aanvallen toch de tweede set uit handen geven. De set werd verloren met 25-19. Het koste de mannen van IMEC/DIOS veel moeite om in de derde set de draad weer op te pakken. En al snel moesten de mannen tegen een 6-2 achterstand aan kijken. Ook in deze set werden er prachtige aanvallen gecreëerd. Zo wist Roelof Onstwedder via een prachtige harde aanval de bal in het drie meter gebeid te slaan. Maar zoals de hele avond al het geval was bleek ook deze aanval op miraculeuze wijze gered te worden door de verdediging van Pegasus. Wat de mannen ook probeerden, niets bleek opgewassen voor het degelijke spel van Pegasus. De derde set werd met 25-13 verloren en zo moest IMEC/DIOS voor de eerste keer in dit seizoen met een nederlaag terug naar huis.