Volleybal vereniging

DIOS H1 pakt de volledige 3 punten

Na het RSA toernooi, een 4-kamp en de bekerwedstrijden is het volleybal seizoen van de mannen van IMEC/DIOS nu echt begonnen. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen moest er gespeeld worden tegen Landstede HS7. Landstede kwam imponerend met 11 spelers de sporthal binnen met het doel om zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen. Na het eerste fluitsignaal liet IMEC/DIOS gelijk zien er klaar voor te zijn. Door veel servicedruk en goed aanvallend spel werd de eerste set relatief eenvoudig gewonnen met 25-17. In de tweede set ging IMEC/DIOS door waar het in de eerste set mee begonnen was. Toch wist Landstede lang in de buurt te blijven en kon IMEC/DIOS pas bij de 20 punten grens een gat slaan om de set uiteindelijk met 25-21 te winnen. Met al twee punten op zak begon IMEC/DIOS vol vertrouwen aan de laatste set. Elke keer als er een paar punten werd uitgelopen kwam Landstede weer langszij. IMEC/DIOS kreeg op een stand van 21-24 het eerst setpunt, maar wist deze niet te verzilveren. Coach Jan Betten moest zelfs een time-out nemen om de rust weer terug te krijgen in de ploeg. Na aan paar setpunten en time-outs trok IMEC/DIOS toch aan het langste eind en werd deze set gewonnen met een stand van 28-26. Hiermee kunnen de eerste drie punten van het seizoen worden genoteerd en kan de ploeg zich klaar maken voor de uitwedstrijd tegen N.V.C.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.