Vluchtelingen problematiek

Van MFC Dalzicht kregen we het volgende bericht:

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van het volgende:
 
De afgelopen week hebben wij herhaaldelijk contact gehad met de gemeente Steenwijkerland over de huidige vluchtelingen problematiek. Samen met het stichtingsbestuur van MFC Dalzicht hebben wij besloten om de sporthal van Dalzicht ter beschikking te stellen indien er opvang nodig is. Mocht dit het geval zijn, dan gaat het om een eenmalige periode van 72 uur. Het betreft een crisisopvang.
Er bestaat dus een mogelijkheid dat jullie als vereniging hier enige hinder van ondervinden. Aangezien de sporthal dan niet beschikbaar is. Het betreft in deze situatie alleen de sporthal en de kleedkamers. Voor de rest zullen wij wel gewoon open zijn voor vergaderingen e.d.
 
Wij kunnen niet zeggen of en wanneer dit eventueel zal plaatsvinden. Dit zullen wij ook last-minute te horen krijgen. Met het tot beschikking stellen van onze accommodatie hopen wij op deze manier met zijn allen een steentje bij te kunnen dragen bij het oplossen van dit probleem.
 
Hopende op uw begrip, gaan wij ervan uit u op dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. Indien er vragen zijn, dan horen wij dit graag.
Geplaatst in Website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.