Een terugblik op een goed seizoen: 2014-2015

Terugblik-VooruitblikAan het begin van dit volleybalseizoen is het goed om een korte terugblik te doen op het vorige seizoen. Een seizoen wat (op een paar kleine strubbelingen na) zeer succesvol genoemd mag worden. Er zijn op zowel sportief als op organisatorisch  gebied een aantal goede prestaties behaald.

Via dit schrijven wil ik u op de hoogte brengen van met name de organisatorische prestaties.

Binnen het bestuur hebben we Rianne Onstwedder als penningmeester mogen verwelkomen. Samen met Rianne zijn we druk bezig geweest met het verder optimaliseren van de boekhouding. Met als voornaamste (en meest herkenbare) stap de inrichting van de automatische incasso. Hierdoor hebben we veel meer controle over de contributie en voorkomen we grote betalingsachterstanden bij onze leden.

Het afgelopen seizoen hebben we ook twee belangrijke commissies samengevoegd. Het gaat hier om de activiteiten- en de sponsorcommissie. Deze samengevoegde commissie draagt tegenwoordig de naam SAC en is bestuurlijk bijgestaan door Miquel Verbeek. De SAC en Miquel hebben ervoor gezorgd dat er vorig seizoen een record bedrag (20% hoger dan begroot) is binnengehaald met verschillende acties.

Verder heeft Kees Verbeek met input van het overige bestuur een nieuw beleidsplan geschreven. Met dit plan (toelichting tijdens de ALV) denken we een goed en realistisch plan te hebben gemaakt, met een heldere visie en doel voor de toekomst.

Ondanks al deze positieve en goede berichten zijn er nog wel enkele donkere wolkjes aan de horizon te zien. Meer hierover kun je binnenkort lezen op onze website www.disvolleybal.nl!

Geplaatst in Bestuur, Mededeling.