Opnieuw groots beachfestijn in Oldemarkt

Foto 2 zesde editie

9e Beach Volleybal Toernooi op 21 en 22 juni

De organisatiecommissie van het AutoRaggers Beach Volleybaltoernooi in Oldemarkt is weer begonnen met de voorbereidingen. Dit beachvolleybaltoernooi in Oldemarkt is intussen uitgegroeid tot een vaste traditie en zal dit jaar voor de negende keer worden georganiseerd. Dit jaar zal het toernooi plaats vinden op zaterdag 21 en zondag 22 juni. Daartoe wordt opnieuw de parkeerplaats bij MFC Dalzicht met veel zand omgetoverd tot “Dalbeach”. Dankzij de ondersteuning van Mitsubishi-dealer AutoRaggers en Jos de Kleine Grondwerken uit Oldemarkt is de organisatiecommissie weer in staat om dit zomerse toernooi te organiseren. De afgelopen jaren lag het aantal deelnemende teams stabiel tussen de 80 en de 90 teams. De organisatiecommissie hoopt dit aantal ook nu weer te halen.

Het AutoRaggers Beach Volleybal Toernooi start op zaterdagmiddag 21 juni rond 13.00 uur voor de jeugdleden van de volleybalverenigingen Steenwijkerwold, Steevast uit Steenwijk, De Griffioen uit Wolvega en DIOS uit Oldemarkt. Vele jeugdleden zullen hun eerste ervaringen opdoen op het zand van “Dalbeach”. De organisatie van dit jeugdgebeuren ligt in handen van de jeugdcommissie van de Volleybalvereniging DIOS uit Oldemarkt. De organisatiecommissie houdt de vernieuwde formule van vorig jaar vast. Dit betekent, dat op zaterdagavond de recreatieteams en de sponsorteams tegelijkertijd hun wedstrijden spelen vanaf 18.00 uur. De recreatiespelers spelen in teams van drie tegen drie tegen elkaar op één van de zes beachvolleybalvelden. Tegelijkertijd zullen de sponsors met hun teams op het zand van “Dalbeach” strijden om de titel “beste sponsorteam van het jaar”. De eerste dag van deze negende editie wordt afgesloten met een spetterende beachparty met gezellige “live-muziek” in de grote zaal van MFC Dalzicht, die tot in de kleine uurtjes zal voortduren.

Op zondag 22 juni komen de NeVoBo wedstrijdspelers in actie. Zij spelen in duo’s tegen elkaar. In de ochtenduren spelen de dames en heren uit de 2e en 3e klasse.
In de middaguren is het de beurt aan de dames en heren 1e klasse en Promotieklasse.
Rond 17.30 uur wordt het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking.

Inschrijven voor dit negende AutoRaggers Beach Volleybal Toernooi kan via de website www.oldemarktbeachvolleybal.nl De inschrijving sluit op 11 juni a.s. Inlichtingen zijn te verkrijgen via Leon van der Heide, tel. 06 – 10093438.

“De afgelopen jaren konden we terug zien op een grote deelname. De inschrijvingen lopen inmiddels via de website al weer binnen. Voor teams, die in het verleden hebben meegedaan, maar zich nog niet hebben opgegeven zouden we zeggen: snel doen, want vol is vol. Daarna hopen we weer te genieten van twee schitterende dagen beachvolleybal” , aldus de organisatiecommissie.

 

Geplaatst in Mededeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.