2020 GEEN Bakkerij Boogaard Oliebollentoernooi

Helaas moeten we meedelen dat er dit jaar geen oliebollentoernooi kan plaatsvinden. De huidige COVID-19 situatie heeft ons doen besluiten om dit geweldige toernooi dit jaar over te slaan! Volgend jaar komen we natuurlijk terug met het 20steOliebollentoernooi. 

Stay safe en let op elkaar!

Met vriendelijke groet,
Activiteiten Commissie DIOS

Een blik vooruit – Sponsor(terug)loop

Terugblik-VooruitblikZoals te lezen in “Een terugblik op een goed seizoen: 2014-2015” hebben we vorig jaar een goed seizoen gehad. Er zijn veel positieve dingen te melden over het afgelopen seizoen. Met name de 20% hogere opbrengst op de acties stemmen tot trots. Hier zijn we de SAC en Miquel, maar ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen zeer dankbaar voor.

Het blijft alleen erg lastig om afhankelijk te moeten zijn van de “bereidwilligheid” van onze leden en de mensen die willen bijdragen aan de acties.

Verder merken we dat onze sponsoren steeds meer moeite hebben met de “financiële” bijdrage die we van hen verlangen. Zo loopt elk jaar het totale sponsorbedrag terug. Vorig seizoen is het totale  sponsorbedrag teruggelopen met ruim 10% en voor de begroting van het nieuwe seizoen moeten we rekening houden met een terugloop van ruim 40%.

Een donkere wolk die we niet kunnen negeren! Lees verder

Een terugblik op een goed seizoen: 2014-2015

Terugblik-VooruitblikAan het begin van dit volleybalseizoen is het goed om een korte terugblik te doen op het vorige seizoen. Een seizoen wat (op een paar kleine strubbelingen na) zeer succesvol genoemd mag worden. Er zijn op zowel sportief als op organisatorisch  gebied een aantal goede prestaties behaald.

Via dit schrijven wil ik u op de hoogte brengen van met name de organisatorische prestaties.Lees verder

Aankondiging: ALV op 27 augustus 2015

We willen dit jaar eerder dan normaal onze Algemene Leden Vergadering (ALV) houden. Bij deze wil ik jullie allen dan ook oproepen om donderdag 27 augustus 2015 om 20.00 uur vrij te houden voor de ALV. De agenda en notulen zullen later volgen…

Wat: DIOS Algemene Leden Vergadering 2015-2016
Datum: Donderdag 27 augustus 2015 – 20.00 uur
Locatie: MFC Dalzicht

blog

Het DIOS recreatieteam 2015-2016!!!!

volleybal1Na een aantal jaren zonder recreatieteam te hebben gespeeld gaan we het nieuwe volleybalseizoen weer beginnen met een gezellig, recreatief team. In dit team is iedereen welkom, man/vrouw/ervaren/beginnend/jong en oud. Het doel is om één tot anderhalf uur lekker bezig te zijn. Dit zal beginnen met een korte warming-up waarna we al snel overgaan tot het lekker volleyballen. Uiteraard gaan we voorral lekker spelen en de focus zal dan ook met name liggen op sportief-gezellig-volleybal.

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt en wil je ook weer eens lekker mee doen, vanaf maandag 17 augustus (zie teamindeling) gaan we rustig aan van start. De eerste twee keer kan er kosteloos worden meegespeeld.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de TC (technische commissie) tc@diosvolleybal.nl of bij recreatie@diosvolleybal.nl